broodje carwash tanken arrow chat clock star menu close
arrow_backward Terug

V-Power

Wat een top-service!!!!! Ondefinieerbare aanslag op mijn auto en door de wasstraat niet opgelost...... maar hier laten de jongens van de wasstraat het niet bij zitten en staan nu met 4 man sterk de aanslag met de hand weg te halen!!!!! WoW... zulke service kom je niet vaak meer tegen.

Voordelen V-Power Benzine

DYNAFLEX-technologie
Onze versterkte DYNAFLEX-technologie verbetert niet alleen de conditie van de motor maar helpt ook om meer energie uit elke druppel brandstof te halen.

Efficiëntie
Laboratoriumtesten hebben aangetoond dat wrijvingsverminderende moleculen het energieverlies als gevolg van wrijving te verminderen. Minder energieverspilling helpt motorefficiëntie en motorprestaties te verbeteren.

Prestaties
Shell V-Power Benzine verwijdert vuil en beschermt uw motor. In combinatie met een hoger octaangetal zorgt dit voor nog betere motorprestaties. Kortom, met Shell V-Power Benzine RON 98 haalt u meer uit uw motor. 

Hoog octaangetal RON 98
Shell V-Power heeft een hoger octaangetal. RON 98 zorgt voor een betere ontstekingskwaliteit en helpt de brandstof om gelijkmatig en op het juiste moment te ontbranden.

Verwijdert vuil
De 3x meer actief reinigende moleculen helpen de vorming van vuilafzettingen op vitale motoronderdelen te voorkomen en kunnen zelfs bestaande vuilafzettingen voor een groot deel verwijderen. Vernieuwde Shell V-Power Benzine verwijdert tot 80% van vuilafzettingen die de prestaties negatief beïnvloeden.

Vermindert wrijving
Shell V-Power Benzine bevat 3x meer wrijvingsverminderende moleculen, waardoor energieverlies als gevolg van wrijving wordt verminderd en de motor effectief wordt beschermd.

Airmiles Actie V-Power benzine

Het octaangetal van Shell V-Power Benzine is verhoogd naar RON 98. Hier zijn we trots op en daarom geven wij 98 extra Air Miles weg bij een Shell V-Power tankbeurt van minimaal 20 liter!  

 

Airmiles pas aanvragen arrow_forward

Doe mee aan onze leuke winacties.
Volg ons op social media!