broodje carwash tanken arrow chat clock star menu close
arrow_backward Terug

Air Miles

Miles & Me is het nieuwe Air Miles sparen bij Shell. Hiermee spaar je niet alleen Air Miles bij Shell, maar kies je met Miles & Me zelf iets extra’s.

Air Miles sparen bij Shell is vernieuwd

Altijd een extraatje ontvangen? Dat kan met Miles & Me. Miles & Me is Air Miles sparen bij Shell, maar dan met iets extra’s. Kies uit Extra Air Miles, iets lekkers of een andere aanbieding. En sparen gaat snel. Je ontvangt 1 Air Mile op elke hele liter brandstof die je tankt, en op Shell V-Power zelfs 2 Air Miles per liter. En per € 2,- die je uitgeeft in de Shellshop, ontvang je 1 Air Mile. Doe je mee?

Aanvragen Air Miles arrow_forward

Met Miles & Me altijd iets extra's

1 KIES IETS EXTRA’S
Check in de e-mail van Air Miles welke persoonlijke extraatjes er voor je klaarstaan. Je ontvangt de extraatjes in de periode nadat je getankt hebt. Houd je e-mail dus altijd goed in de gaten. Er kunnen altijd weer extraatjes voor je klaarstaan.

- Extra Air Miles

- Een gratis product of andere aanbieding

Maak je keuze voordat je weer komt tanken bij Shell.

Je extraatjes kun je op verschillende manieren ontvangen. Wil je je extraatjes alleen ontvangen via je Air Miles e-mail dan hoef je verder niets te doen. Wil je ze ook in de Shell App of Air Miles App ontvangen? Download dan deze Apps en koppel je Air Miles gegevens.

2 KOM TANKEN BIJ SHELL
Tank minimaal 20 liter om het extraatje van je keuze te verzilveren. Doe dit vóór de datum die in het bericht met je extraatje staat. Na die datum is je persoonlijke aanbod niet meer geldig.

3 LAAT JE AIR MILES KAARTNUMMER SCANNEN
Laat bij het afrekenen je Air Miles kaartnummer scannen aan de kassa van Shell. Heb je gekozen voor de Extra Air Miles, dan krijg je deze, binnen 48 uur, automatisch bijgeschreven op je Air Miles saldo. Heb je voor het gratis product gekozen? Pak het dan eerst uit het schap, laat het scannen aan de kassa van Shell en je hoeft voor het extraatje niet te betalen.

Je kunt zowel de fysieke Air Miles kaart als ook je virtuele kaart in de Shell App of de Air Miles App laten scannen.

Veel gestelde vragen arrow_forward

Airmiles.nl - producten

Op de website van Air Miles profiteer je optimaal van je Air Miles! Het totale aanbod, zoals tickets, abonnementen en producten is op de website van Air Miles te vinden. Klik op de button om naar de website van Air Miles te gaan.

 

Air Miles producten arrow_forward

Doe mee aan onze leuke winacties.
Volg ons op social media!