broodje carwash tanken arrow chat clock star menu close
arrow_backward Terug

Voordelen

Met onze Waspas geniet u áltijd van mooie kortingen. Het is een GRATIS prepaid Waspas, waar je snel en gemakkelijk mee betaalt. Deze pas is persoonsgebonden, maar u kunt met elke willekeurige auto komen wassen!

Voordelen

Met de Waspas ontvangt u tot maar liefst €4 korting op het wassen. Hoe beter het programma dat u kiest, hoe hoger de korting. U kunt de Waspas met de volgende bedragen online of aan de kassa opwaarderen:


Uw tegoed is onbeperkt geldig!

Waspas opwaarderen arrow_forward

Aanvragen

Een Waspas aanvragen is heel simpel! Dit kan direct bij onze kassa in de wasstraat (u krijgt direct de waspas mee) of u vraagt deze eenvoudig aan via de onderstaande link. 

Waspas aanvragen arrow_forward

Inloggen mijn Waspas

Met de volgende link kan u makkelijk inloggen op 'mijn waspas'. Hier kan u uw eigen tegoed inzien, makkelijk opwaarderen via iDEAL en zien wat uw wasfrequentie is. 

Inloggen Mijn Waspas arrow_forward

Meeste gestelde vragen m.b.t. de waspas

Carwash De Wetering Waspas

Met de Carwash De Wetering Waspas wordt auto wassen pas écht leuk.

Wie slim is kiest voor de Carwash De Wetering Waspas. U profiteert direct van aantrekkelijke kortingen. Aanschaf is simpel! Vul op onze site onder het kopje “Waspas” bij “waspas aanvragen” uw gegevens in. Daarna ontvangt u een bevestigingsmail waarna u uw pas bij de wasstraat op kan halen en u direct kan profiteren van aantrekkelijke kortingen.

Na registratie ontvangt u direct € 5,00 extra wastegoed! Bovendien kunt u na registratie online opwaarderen, kunnen wij u op de hoogte houden van acties en kunnen wij uw wastegoed veilig stellen bij diefstal of verlies van uw prepaid waspas.

 

De voordelen van de Carwash De Wetering Waspas!

 

Voordeel bij opwaarderen

€ 400 wordt € 480 = 20% Extra

€ 200 wordt € 230 = 15% Extra

€ 100 wordt € 112 = 12% Extra

€ 50 wordt € 54 = 8% Extra

€ 30 blijft € 30

Tenaamstelling op uw factuur

Na registratie van uw Carwash De Wetering Waspas (met tenaamstelling zoals u wilt zien op uw factuur) is het mogelijk om zelf de BTW-factuur van uw opwaardering af te drukken.

 

Veel gestelde vragen over de Carwash De Wetering Waspas

Wat kost de Carwash De Wetering Waspas?

De Carwash De Wetering Waspas kost zelf niets, voor gebruik bij de wasstraat dient u wel vooraf minimaal € 30,- wastegoed op te waarderen. Om voor waspasprijs te kunnen wassen moet het tegoed op uw pas altijd toereikend zijn voor het gewenste programma. Als u de pas kwijtraakt en u hebt uzelf geregistreerd kunnen wij een nieuwe pas aan uw oude pas koppelen en uw tegoed overzetten.

Hoe kan ik een Carwash De Wetering Waspas aanschaffen?

U vraagt een Carwash De Wetering Waspas aan via onze site op https://www.shelldewetering.nl/carwash/waspas-aanvragen/.

De pas zelf kost niets, maar u dient wel deze voor minimaal € 30,- wastegoed op te waarderen. Dit kunt u na registratie online doen of aan de kassa bij de wasstraat. Om voor waspasprijs te kunnen wassen moet het tegoed op uw pas altijd toereikend zijn voor het gewenste programma. Bij registratie kunnen wij uw wastegoed veilig stellen bij diefstal of verlies van uw prepaid waspas.

Ik ben mijn Carwash De Wetering Waspas kwijt /mijn Carwash De Wetering Waspas is gestolen.

De volgende service kunnen wij alleen verlenen bij geregistreerde passen: Stuur hiervoor een mail naar info@shelldewetering.nl met uw NAW gegevens en eventueel uw pasnummer. Uw pas wordt geblokkeerd, en een nieuwe pas wordt gekoppeld aan uw huidige klantnummer en wastegoed.

U krijgt dan een bericht wanneer uw nieuwe pas klaar ligt bij de wasstraat.

Hoe kan ik registreren?

Ga naar https://www.shelldewetering.nl/carwash/inloggen-waspas/  en login met uw pasnummer en uw ontvangen wachtwoord. Na het registreren ontvangt u éénmalig € 5,- registratiebonus

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Ga naar https://www.shelldewetering.nl/carwash/inloggen-waspas/ en klik op: “Wachtwoord vergeten” en vul daar het mailadres in dat u gebruikt heeft bij het registreren van uw Carwash De Wetering Waspas, en klik op: “verzenden”. Een nieuwe code zal dan naar uw mailadres verzonden worden.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

U kunt dit zelf regelen na het inloggen op https://www.shelldewetering.nl/carwash/inloggen-waspas/. Vervolgens kiest u voor: “wachtwoord wijzigen”. Wijzig uw wachtwoord. Vergeet niet op: “opslaan” te drukken.

Hoe kan ik opwaarderen?

U kunt online opwaarderen en betalen met iDEAL óf u kunt opwaarderen in de wasstraat waar u contant of met uw pinpas kunt afrekenen.

Ik ben verhuisd, en/of ik heb een nieuw emailadres.

Log in op uw account en pas uw gegevens aan. Vergeet niet op “Opslaan” te drukken.

Kan ik mijn tegoed terugkrijgen?

In bijzondere gevallen, zoals verhuizing ver weg van onze Carwash, of overlijden van een pashouder is het mogelijk dat wij het door u betaalde wastegoed terugstorten. Stuurt u een email met de reden van opzegging, een kopie van uw Carwash De Wetering Waspas en een kopie van uw bankpas naar info@shelldewetering.nl Wij zullen uw verzoek beoordelen en eventueel het bedrag terugstorten. Opwaardeer –en registratiebonussen worden op dit bedrag in mindering gebracht.

Kan ik op één saldo meer passen gebruiken?

Ja, dat is mogelijk. U vraagt online de eerste Carwash De Wetering Waspas aan via onze site. Bij uw bezoek aan onze wasstraat kunt melden dat u graag één of meerdere passen aan uw account gekoppeld wilt hebben. Dit regelen we dan ter plaatse.

Kan ik de Carwash De Wetering Waspas voor meer auto’s gebruiken?

Ja, dat kan. De Carwash De Wetering Waspas is niet gebonden aan kenteken of persoon.

Kan ik een factuur krijgen?

Als uw Carwash De Wetering Waspas is geregistreerd, of als u dat alsnog doet (met tenaamstelling zoals u wilt zien op uw factuur) is het mogelijk om zelf een BTW-factuur af te drukken. U kunt inloggen, de transactie bekijken en een factuur genereren. Volgende facturen zullen automatisch gemaild worden.

De betaling via iDEAL is gelukt, maar ik zie het saldo nog niet.

Er kan wat tijd zitten tussen de betaling en de verwerking van de opwaardering. Normaal gesproken is de opwaardering na uiterlijk 15 minuten zichtbaar. Als het langer duurt stuurt u dan een mail van de transactie en uw Carwash De Wetering Waspas naar: info@shelldewetering.nl dan kunnen wij dit voor u uitzoeken en eventueel corrigeren.

Kan ik een app zoals Stocard of een afbeelding op mijn telefoon gebruiken in plaats van de fysieke pas?

Omdat de Carwash De Wetering Waspas geen "eenvoudige" kortings- of klantenkaart is, maar een pas waar tegoed opstaat, kunnen wij om veiligheidsredenen niets anders accepteren dan de originele pas.

Overige vragen

Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, stuurt u dan een email naar info@shelldewetering.nl, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

* Gratis wassen op uw verjaardag is geldig 2 dagen voor tot 2 dagen na uw verjaardag en als u voorafgaand aan uw verjaardag minimaal 3 keer heeft gewassen en minimaal nog € 12,- aan tegoed op uw pas heeft staan.

Doe mee aan onze leuke winacties.
Volg ons op social media!