broodje carwash tanken arrow chat clock star menu close

Welkom bij Carwash De Wetering

Door de meest moderne en innovatieve techniek wordt geen plekje van je auto overgeslagen en door een persoonlijke en handmatig controle vooraf, is de hoogste kwaliteit gegarandeerd. Zo combineren wij de nieuwste techniek, met ervaren medewerkers tot het allerbeste resultaat voor uw auto!

Veilig voor iedere auto

Elke auto is anders, en wordt daarom met 6 verschillende lasers nauwkeurig ingemeten. De borstels zijn van superzacht textiel en daardoor veilig voor de autolak. Wij wassen tevens met de nieuwste generatie biologische shampoos en waxen en hebben geïnvesteerd in een biologische waterzuivering. Zo kunnen we meer water (her)gebruiken en kunnen we nog veiliger en (milieu)vriendelijker uw auto wassen!

Mijn auto ziet er na een wasbeurt weer als nieuw uit. Alsof hij zo uit de showroom komt rollen!

Waspas

Met onze Waspas geniet u áltijd van mooie kortingen. Het is een GRATIS prepaid Waspas, waar je snel en gemakkelijk mee betaalt. Deze pas is persoonsgebonden, maar u kunt met elke willekeurige auto komen wassen!

Meer informatie arrow_forward

Binnenreiniging

Als u kiest voor onze Binnenreiniging is uw auto binnen een half uur weer in topconditie! Terwijl wij voor u aan de slag gaan, geniet u tijdens het wachten van een GRATIS kopje koffie in onze Bakery. LET OP! Onze Binnenreiniging sluit elke dag om 18:00! 

Meer informatie arrow_forward

Doe mee aan onze leuke winacties.
Volg ons op social media!