Onberispelijk schoon

Om de binnenkant van uw auto eens grondig aan te pakken gebruikt u de krachtige stofzuigers van Shell De Wetering. Hiermee maakt u uw auto ook van binnen weer onberispelijk schoon. Voor gebruikers van onze Wasstraat is het gebruik van de stofzuigers zelfs volledig gratis.

Doekjes voor het reinigen van het dashboard en de ramen zijn op het stofzuigerplein verkrijgbaar uit de automaat en tevens kunt u hier voor € 2,- kiezen uit 5 verschillende luchtverfrissers. Ook is er een volautomatische vloermatten-reiniger aanwezig. Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om voor € 3,- een Shell De Wetering handdoek aan te schaffen, welke na ieder wasbeurt gratis kan worden ingewisseld voor een schoon exemplaar.

Slechts € 2,-

Of u nu gebruik maakt van onze wasmogelijkheden of niet. Voor slechts € 2,- heeft u toegang tot ons stofzuigerplein dat is uitgerust met maarliefst 24 flexibele stofzuigers, gekoppeld aan krachtige motoren. Lange wachttijden hoeft u dus niet te verwachten. De stofzuigers zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, beschikbaar voor gebruik.