Schitterend schoon

Uw auto wast u bij Shell De Wetering

Shell De Wetering biedt 7 dagen per week de modernste autowasmogelijkheden van de regio. Onze ultramoderne Wasstraat en Carwash maken gebruik van textiel waarmee uw auto gegarandeerd krasvrij wordt gewassen. Na het wassen wordt uw auto automatisch gedroogd waarbij nazemen niet nodig is. Uw auto droogt streeploos op en het textiel is bijzonder veilig voor uw auto waardoor deze weer schitterend schoon is.

Gratis stofzuigen

Wast u liever uw auto met de hand dan kunt u terecht in één van onze doe ‘t zelf wasboxen. Deze zijn van alle gemakken voorzien zodat u snel en eenvoudig uw auto wast. Ook kunt u gebruik maken van onze krachtige stofzuigers op het stofzuigerplein, waarmee u uw auto ook van binnen weer keurig schoon maakt. Voor gebruikers van de wasstraat is het gebruik van de stofzuigers zelfs volledig gratis.

U kunt bij Shell De Wetering ook terecht met uw Autowasbon.

 

Wasstraat

Autowash

Wasboxen (doe ’t zelf)

Afbeelding wasstraat Afbeelding Autowash Afbeelding Wasboxen

 

Tickets voor de wasprogramma’s zijn verkrijgbaar in de shop van ons tankstation. Tevens is het mogelijk om uw wasprogramma af te rekenen met Air Miles.
Met een Autowaspas, autowasbon, nationale autowasbon, PIN of contante betaling kunt u direct aan de wasstraat worden betaald. Klanten met een groot wagenpark kunnen voordelig gebruik maken van onze prepaid autowasbonnen. Prijzen op aanvraag via het contactformulier.