Wasstraat header

Carwash De Wetering :  De Beste! wasstraat van Leidsche Rijn

In onze ultramoderne Wasstraat wordt gebruik gemaakt van textiel waarmee uw auto gegarandeerd krasvrij blijft. De wasstraat bevat geen borstels maar textielstroken van zacht materiaal die een betere verzorging en krasloos resultaat geven. Uw auto wordt gewassen met milieuvriendelijke shampoo, wat veel veiliger is voor uw auto en het milieu.

Voor de Wasstraat heeft u de keuze uit een aantal verschillende wasprogramma’s die allemaal zorgen voor een schitterend schone auto. Tijdens het wassen kunt u in uw auto blijven zitten. En u hoeft nooit lang op uw beurt te wachten, want onze 40 meter lange Wasstraat wast zo’n 80 auto’s per uur. Na afloop van elke wasprogramma kunt u gratis gebruik maken van onze krachtige stofzuigers, waarmee u ook uw auto van binnen weer keurig verzorgt.

De Wasstraat is geschikt voor auto’s tot een hoogte van 2.00 meter.

 

Openingstijden Wasstraat

Maandag t/m zaterdag 08.00-20.00 uur
Zondag 10.00-20.00 uur

 

Wasprogramma’s

Shell-de-wetering-prijzenbord-lig

Tickets voor de wasprogramma’s zijn direct aan te schaffen bij de Wasstraat. Tevens is het mogelijk om uw wasprogramma af te rekenen met Air Miles.
Met een Autowaspas, autowasbon, nationale autowasbon, PIN of contante betaling kunt u direct aan de wasstraat worden betaald. Klanten met een groot wagenpark kunnen voordelig gebruik maken van onze prepaid autowasbonnen. Prijzen op aanvraag via het contactformulier.