Shell station DE WETERING voor de vierde keer jaarwinnaar Gouden Shell station!

Shell station De Wetering is voor de vierde keer op rij jaarwinnaar Gouden Shell station van Nederland geworden van het Shell-programma Mensen Maken het Verschil!

Gouden Shell station worden is een bijzondere prestatie en is alleen mogelijk door goede prestaties, uitstekende motivatie én voortdurende inspanningen van alle medewerkers op het station. Elke dag weer, bij elk bezoek en bij elke klant!

Shell station De Wetering aan de Proostwetering 90 in Utrecht wordt geëxploiteerd door Johan Teunissen en zijn team.

Shell De Wetering team

Het programma Mensen Maken het Verschil! is een wereldwijd programma waarmee Shell de operatie, de service en de klantgerichtheid op de Shell stations naar het hoogste niveau in de markt wil tillen. De medewerkers van Shell stations strijden daarbij om inzet, passie en respect voor de klant en voor elkaar, zodat iedere klant, elke dag, glimlachend het station verlaat.

Gouden Shell station worden is een bijzondere prestatie en is alleen mogelijk door goede prestaties, uitstekende motivatie én voortdurende inspanningen van alle medewerkers op het  station. Elke dag weer, bij elk bezoek en bij elke klant!

Sinds april 2008 nemen Nederlandse Shell stations deel aan het internationaal programma Mensen maken het Verschil! Er doen inmiddels 49 landen en ruim 16.000 Shell stations mee. In Nederland nemen ruim 300 Shell stations deel aan. Mensen maken het Verschil! ondersteunt de centrale doelstelling van Shell om de beste brandstof-retailer van de wereld te zijn en te blijven.

Directeur Teunissen en het team van Shell station De Wetering vieren trots het succes en zijn zeer verguld met deze uitslag. Teunissen: “Dit is wederom een prachtig resultaat. Aangezien Mensen Maken het Verschil! onze prestaties meet – waaronder netheid op het voorterrein en in de shop, schone pompen en toiletten, snelle afhandeling van klanten bij de balie, de beschikbaarheid van producten en promoties, klantvriendelijkheid, de inzet, het enthousiasme en de glimlach van de medewerkers – geeft dit aan dat de stations onze klanten die service te bieden die zij van ons verwachten. Onze gezamenlijke doelstelling “Tevreden klanten, elk bezoek, elke dag” streven wij ook op elk station na. We proberen dagelijks bij elke klant het verschil te maken, en op die manier trouwe en loyale klanten te verkrijgen, die graag bij ons terugkomen. Het is dan ook geweldig dat onze inzet en enthousiasme erkend wordt. Daar zijn we trots op!”

Deze overwinning gaan we ook dit keer met onze klanten delen, vanaf donderdag 8 maart 2012 is er voor elke klant een lekkere traktatie beschikbaar.